Workshops

Haal meer plezier uit de dingen die je doet door een positieve draai aan je denkproces te geven.

Weg met doemscenario’s

In kleine groepen een dag of een paar dagdelen werken met elkaar om de negatieve aspecten van ons bestaan en van onze baan niet langer onbeperkt de ruimte te geven.

We leren om ons niet langer te laten beïnvloeden door doemscenario’s. Haal meer plezier uit de dingen die je doet door er een positieve draai aan je denkproces te geven.

Methode

We werken aan een werkboek of actieplan. Deze eerste workshop herhalen en verdiepen we ongeveer 6 maanden later nog eens met het bespreken van meer praktijkervaringen, tips en trics. We kijken met z’n allen naar de praktijk van alle dag en de belemmeringen die we hebben ervaren, om daarmee een verdere verdieping aan te brengen in onze inzichten.

Doel

Om de verworven kennis in de praktijk toe te passen en om snel te herkennen dat we (negatieve) energie besteden aan onoplosbare of aan nog niet bestaande problemen.

Resultaat

Herkenning van negatieve gedachten en overpeinzingen en hoe we deze impulsen kunnen elimineren of blokkeren.

We kunnen sneller op een positieve manier acteren om uitdagingen op te lossen of aan te pakken. Afrekenen met het begrip crisis en ombuigen van een ‘uitzichtloze berg ellende’ naar een ontrafelbare uitdaging. Zelf in staat zijn om onmiddellijk vormen van negatief denken te herkennen en ermee af te rekenen. 

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen